Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Grepolis

     Σ’ αυτούς που θέλουν να ζήσουν την αρχαιότητα online συστήνω το grepolis, το browser game που διεξάγεται στην αρχαιότητα. Το παιχνίδι αυτό είναι για μικρούς αλλά και για μεγάλους.   
     Στο grepolis μπορείς να ιδρύσεις τη δική σου μεγαλοπρεπή πόλη, να δημιουργήσεις το forum της και να το διαχειριστείς. Επίσης, μπορείς να κάνεις επίθεση σε μια πόλη και, ακόμα καλύτερο, να την κατακτήσεις (αυτό γίνεται αν έχεις 5.000 πόντους και πάνω). Έχεις τη δυνατότητα να ιδρύσεις όσες πόλεις θέλεις, να συστήσεις συμμαχίες και, κάποια μέρα, να γίνεις ο καλύτερος του κόσμου σου. Φυσικά, δε λείπουν και οι αρχαίοι θεοί της Ελλάδας, των οποίων τη δύναμη μπορείς να εκμεταλλευτείς.
     Το παιχνίδι αυτό έχει συνολικά δέκα κόσμους. Εγώ συστήνω τον κόσμο theta ως καλύτερο κόσμο, επειδή σε αυτόν παίζω και επειδή έχει καλύτερα γραφικά από τους άλλους. Όποιος θελήσει να παίξει το grepolis στο theta, ας μου στείλει μήνυμα (το όνομα παίχτη μου είναι apostol) και έτσι θα του στείλω πρόσκληση για να μπει στη συμμαχία που έχω ιδρύσει εδώ και έξι μήνες και έχει 826.000 πόντους με 78 παίχτες.
     Για να έχετε πρόσβαση στο παιχνίδι αυτό, μπαίνετε στην ιστοσελίδα του πληκτρολογώντας http://gr.grepolis.com,  γράφετε το e-mail σας, επιλέγετε ένα όνομα για τον παίχτη σας και έναν κωδικό. Το παιχνίδι είναι δωρεάν, δε χρειάζεται τίποτε άλλο. Ελπίζω να σας αρέσει.


Μπίτσος Απόστολος

2 σχόλια:

DJ_GMS-1- είπε...

Enoite pos me aresei to paizo edo kai 1 xrono kai eimai megalos......peripou 30000 pontoi...pio paidi apo to sxolio mas pezi grepolis pite mou na ton rotiso
!!!!!!!!!!!!!!

apostol1322 είπε...

ki egw hmoun megalos

Δημοσίευση σχολίου